Πέντε απλοί τρόποι για να βελτιώσεις τη σχέση σου ASAP

Πέντε απλοί τρόποι για να βελτιώσεις τη σχέση σου ASAP

[ad_1]

σχέσεις είναι ζωντανοί οργανισμοί οι οποίοι χρειάζονται φροντίδα και τροφή. Καμιά φορά, οι οργανισμοί αυτοί αρρωσταίνουν, είτε πιο ελαφριά είτε και πιο βαριά. Είναι οι στιγμές που θα πρέπει να κάνεις την αλλαγή, προκειμένου ο οργανισμός αυτός να κρατηθεί στη ζωή. Το θετικό βέβαια με τις σχέσεις, είναι ότι δεν περιλαμβάνουν γιατρούς και νοσοκομεία, αλλά η δουλίτσα μπορεί να γίνει από σένα, αρκεί να υπάρχει θέληση. Λοιπόν παρακάτω, σου έχω κάποια μικρα tips ώστε να μπορέσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου, και να περνάς φίνα με τον καλό σου!

Κάντε περισσότερα πράγματα μαζί

Η αλήθεια είναι ότι τα ζευγάρια το πρώτο τρίμηνο τείνουν να είναι αχώριστα μιας και το πάθος είναι μεγάλο. Στη συνέχεια, ξαναθυμούνται τους φίλους τους και η ζωή επανέρχεται στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Και ο καιρός περνάει, μέχρι που καταλήγουν να μην κάνουν σχεδόν τίποτα μαζί και να συμπεριφέρονται σαν ξένοι. Ε λοιπόν, το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις, είναι να επαναφέρεις την παλιά αυτή συνήθεια. Δεν λέω να είστε σιαμαίοι, αλλά προσπάθησε να έρθετε λίγο πιο μετά.

Η σημασία της φωτογραφίας

Μπορεί να σου ακούγεται αστείο και παλιακό, αλλά αλήθεια δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχεις τη φωτογραφία του αγοριού σου μαζί σου. Με τον τρόπο αυτό και τον βλέπεις κάθε μέρα, και κάθε φορά που τον βλέπεις, συνειδητοποιείς τους λόγους για τους οποίους τον αγαπάς.

Βγείτε ραντεβού

Ωραία που είναι τα ραντεβού, και ειδικά η διαδικασία γνωριμίας με έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Γιατί λοιπόν να μην το επαναλάβετε και τώρα; Ακόμα καλύτερα αν το ραντεβού περιλαμβάνει και χορό. Σκέψου πόσο όμορφα θα νιώσετε και κυρίως πόσο θα ανανεωθείτε.

Κάντε σεξ

Αν δεν βοηθάει και το σεξ στην ανανέωση μίας σχέσης, τότε τι; Και σε περίπτωση που το σεξ σας έχει κάπως τελματώσει ή είναι κάπως βαρετό, μπορείτε να βρείτε τρόπους να το διανθίσετε. Τόσα θέματα έχω γράψει όλα αυτά τα χρόνια. Μη με σκας!

Κάντε μαζί κάτι καινούριο

Το νέο είναι πάντα γοητευτικό και ακαταμάχητο. Ασχοληθείτε με ένα νέο χόμπι, το οποίο θα σας ενώσει ακόμα πιο πολύ. Άσε που θα έχετε και τον ευγενή ανταγωνισμό, ο οποίος είναι άκρως αφροδισιακός. Δοκίμασέ το και δε θα χάσεις!

Διαβάστε ακόμη:

Το βασικό σημάδι που αποδεικνύει ότι σε απατάει!

Γιατί πλέον δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου; 5 πιθανές αιτίες[ad_2]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *