Ο απροσδόκητος τρόπος για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί

Ο απροσδόκητος τρόπος για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί

[ad_1]

Όλα γίνονται αν έχεις μέθοδο!

Ο έρωτας είναι υπέροχος και αναγκαίος και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτόν. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι όσο ωραίος είναι, άλλο τόσο είναι και δύσκολος μιας και συνηθίζει να μας παιδεύει, ειδικά εμάς τα κορίτσια.

Για παράδειγμα, ποθείς σφόδρα αγόρι, που δεν ξέρεις αν έχει τα ίδια συναισθήματα για σένα. Το τίμιο θα ήταν να του εξομολογηθείς τον έρωτά σου και να περιμένεις την απάντησή του. Ωστόσο, αν τα πράγματα ήταν όντως τόσο απλά, δεν θα χρειαζόταν να γραφτεί και το συγκεκριμένο θέμα.

Βλέπεις έχω να σου προτείνω κάτι το οποίο πιθανότατα να πετύχει κάτι που θα σε οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου σου, που δεν είναι άλλη από το να τον… ρίξεις στα δίχτυα σου.

Έχεις ακουστά για το σκωτσέζικο ντους; Μα τι ρωτάω, σαφώς και έχεις. Το θέμα είναι να αντιληφθείς πώς αυτό μπορεί να βοηθήσει εσένα και τον… έρωτα της ζωής σου. Γι’ αυτό λοιπόν δώσε προσοχή στο παρακάτω πλάνο.

Ξεκινάς με ασταμάτητο πρέσινγκ και συνεχή μηνύματα. Καλημέρα, καλησπέρα, τέτοια πράγματα. Βίντεο με το παραμικρό, αστειάκια, ουσιαστικά προσπάθησε να έχεις καθημερινή παρουσία στη ζωή του, ώστε να του γίνεις απαραίτητη.

Και αφού αυτό συμβεί για τουλάχιστον 1 εβδομάδα, τότε… εξαφανίζεσαι και κόβεις κάθε επικοινωνία. Στο μεσοδιάστημα αυτός σε έχει συνηθίσει και η απουσία σου θα του γίνει αισθητή. Οπότε αν όντως αισθάνεται κάτι για σένα, που για να σου μιλάει προφανώς δεν του είσαι αδιάφορη, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε αναζητήσει.

Με ευχαριστείς… μετά![ad_2]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *