Οι singles είναι πιο ευτυχισμένοι και μάλιστα με αποδείξεις

Οι singles είναι πιο ευτυχισμένοι και μάλιστα με αποδείξεις

[ad_1]

Σε περίπτωση που μιζεριάζεις επειδή δεν έχεις σχέση…

Η αλήθεια είναι ότι ζούμε σε έναν κόσμο που περιβάλλεται από χαρμόσυνα νέα τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με γάμους και γεννήσεις. Κανένας φυσικά δεν αμφισβητεί τη χαρά και την ευτυχία που μπορούν να φέρουν στους… εμπλεκόμενους, αλλά η αλήθεια είναι ότι με τον τρόπο αυτό η κοινωνία βάζει στο επίκεντρο τα ζευγάρια ως τους ευτυχισμένους ανθρώπους του κόσμου τούτου, και τους singles… κομματάκι στο περιθώριο συνδέοντάς τους με την μιζέρια και την κακοπέραση.

Κι όμως, σύμφωνα με έρευνα, οι άνθρωποι που είναι μόνοι, και εννοώ αυτοί που δεν είναι σε σχέση, είναι τελικά πολύ πιο ευτυχισμένοι από τους υπόλοιπους για τον εξής απλό λόγο: Έχουν περισσότερες κοινωνικές συναναστροφές.

Η έρευνα επικεντρώνεται στο γεγονός, ότι τόσο μία single γυναίκα αλλά και ένας single άντρας, έχει επαφές με περισσότερους ανθρώπους στη ζωή του, όπως είναι η ευρύτερη οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι, και άρα περισσότερες πιθανότητες να λάβει βοήθεια όταν τη χρειαστεί. Αυτό φυσικά είναι λογικό, μιας και τα ζευγάρια, ειδικά τα πρώτα χρόνια της σχέσης, τείνουν να επικεντρώνονται σε αυτή και κάπως να απομονώνονται.

Επίσης, η έρευνα αυτή πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, κατηγορώντας ουσιαστικά την κοινωνία η οποία έχει την τάση να περιθωριοποιεί τους singles και να ασχολείται κυρίως με τους… ζευγαρωμένους!

Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι single και μελαγχολείς, αφενός αναλογίσου τα παραπάνω και αφετέρου ρίξε μία ματιά στη φίλη σου με τα δύο παιδιά.[ad_2]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *