3 πράγματα που όλες οι γυναίκες ευχόμαστε να καταλάβαιναν οι άντρες

3 πράγματα που όλες οι γυναίκες ευχόμαστε να καταλάβαιναν οι άντρες

[ad_1]

Αλλά δεν λένε να τα καταλάβουν!

Οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα ήταν πάντα δύσκολες. Βλέπεις, ο αντρικός και ο γυναικείος εγκέφαλος είναι εντελώς διαφορετικοί με αποτέλεσμα στις σχέσεις των δύο φύλων να επικρατεί ορισμένες φορές… το χάος.

Πόσες φορές- αλήθεια- δεν έχεις πει κι εσύ «αχ, μακάρι να με καταλάβαινε;», αναφερόμενη στον αγαπημένο σου; Μην απαντήσεις… Ξέρω! Πολλές!

Έρωτας ή ενθουσιασμός; Οι 5 ερωτήσεις που χρειάζεται να κάνεις στον εαυτό σου

Ψυχραιμία, κορίτσια!

Η επικοινωνία και η αγάπη που έχεις με τον σύντροφό σου μπορεί να είναι βαθιά. Σίγουρα, ωστόσο, θα έχουν έρθει εκείνες οι στιγμές απελπισίας, που να θες να του σπάσεις το κεφάλι.

Σε όλα τα ζευγάρια, άλλωστε, συμβαίνει αυτό! Και, αν θες να ξέρεις, δεν είναι καθόλου παράλογο. Οι άντρες, δυστυχώς, δεν μπορούν να μας καταλάβουν πάντα και σύμφωνα με έρευνα αυτό δεν συμβαίνει τυχαία.


Ο εγκέφαλος των ανδρών είναι «προγραμματισμένος» να αποκρυπτογραφεί μόνο τα συναισθήματα και τις βαθιές σκέψεις των άλλων ανδρών. Για τις γυναίκες… Ούτε λόγος! Οπότε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις ψυχραιμία. Σκέψου ότι απλά δεν είσαι η μόνη! Θα το αντέξεις κι αυτό.

Αχ, μακάρι να μας καταλάβαιναν τα αγόρια!

Από τον τίτλο ήδη μπορεί να έχεις σκεφτεί δεκάδες πράγματα που θα ήθελες να καταλαβαίνει ο αγαπημένος σου στο πιτς φιτίλι. Τα τρία παρακάτω, όμως, είναι τα πιο σημαντικά που ενδιαφέρουν σχεδόν όλες μας.

Ανακάλυψέ τα και σίγουρα θα ταυτιστείς! Όσο για σας, αγόρια, κάντε μια προσπάθεια να κοιτάτε πιο βαθιά κι όχι μόνο επιφανειακά.

#1 Θέλουμε να μας λένε ότι όλα είναι καλά και πως μας νοιάζονται. Να το λένε, όμως!

Ναι, πολλές φορές έχουμε ανάγκη και από λόγια. Όχι μόνο από πράξεις.

#2 Το αμήχανο γέλιο μας σημαίνει «όχι» ή «σταμάτα».

Όταν γελάμε αμήχανα σημαίνει ότι αυτό που οι άνδρες μάς ρωτούν δεν μας βρίσκει σύμφωνες. Είναι ένα ξεκάθαρο «όχι», αλλά και ένα «stop» σε κάτι που δεν θέλουμε να κάνουμε.

#3 Φοβόμαστε να δείξουμε πόσο ευαίσθητες είμαστε, γιατί πιστεύουμε ότι αυτό θα απομακρύνει τον σύντροφό μας.

Από πότε η ευαισθησία είναι λόγος για να τρομάζει κάποιος ή για να μας… κοιτά περίεργα; Αυτό που θέλουμε από εσάς, αγόρια, είναι απλά να μας αγκαλιάσετε όταν έχουμε μια αδυναμία. Να μας δώσετε το «ΟΚ» ότι μπορούμε να βγάλουμε μπροστά σας και την ευαίσθητη, αδύναμη πλευρά μας. Τόσο δύσκολο είναι αυτό;[ad_2]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *